Alarmsysteem voor thuis

Alarmsysteem voor thuis

B-sec is specialist op het gebied van alarmsystemen voor thuis. Onze jarenlange ervaring met het installeren van zowel bedrade als draadloze alarmsystemen in woningen en bedrijfspanden zorgt er voor dat wij u goed kunnen adviseren bij de aanschaf voor een alarmsysteem bij u thuis. Als u een alarmsysteem voor thuis nodig heeft en bij ons aanschaft, bent u er van verzekerd dat onze professionele monteurs het alarmsysteem bij u thuis vakkundig installeren zodat alles perfect is ingesteld en u zich thuis veilig kunt voelen.

satel draadloos alarmsysteem

B-sec alarmsysteem voor thuis

Onze alarmsystemen voor thuis bieden u veel mogelijkheden. Bedraad of draadloos; er is altijd een alarmsysteem dat bij u thuis professioneel geïnstalleerd kan worden. Er zijn ook huisdiervriendelijke alarmsystemen.

Omdat wij werken met kwaliteitsmerken als SATEL, Versa, Integra, Micra en Dahua bent u er van verzekerd dat zowel ons advies als de installatie van het alarmsysteem bij u thuis zeer betrouwbaar is. Omdat het om uw veiligheid thuis gaat bieden wij een meer dan uitstekende service op het moment dat u vragen of twijfels heeft.

Informeer naar de mogelijkheden voor een alarmsysteem bij u thuis.

SATEL

Wij werken graag met SATEL. Een bedraad alarmsysteem van SATEL biedt alles wat u van een degelijk alarmsysteem mag verwachten. SATEL heeft een breed scala aan apparatuur voor installatie van alarmsystemen. Van eenvoudige systemen bedoeld voor marktkramen, vakantiewoningen, huizen en bedrijven tot aan complexe systemen welke de functionaliteit van een alarmsysteem combineren met uitgebreide automatisering en toegangscontrole functies.

Uiteindelijk is elke situatie anders en zal er per situatie bekeken moeten worden wat de beveiligingsmogelijkheden zijn. Na een goede analyse van de mogelijkheden overhandigen wij u altijd een offerte op maat.

satel-merk-alarmsystemen

Domotica systeem

domotica systeem fibaro
Domotica

Alarmsystemen en Domotica voor thuis

Domotica is meer dan alleen een huisautomatiseringsproduct met huisbeveiliging. Uw kunt uw draadloze bewakingscamera’s samen met uw alarmsysteem koppelen aan het Domotica systeem. Ook is mogelijk om een koppeling met uw video intercom en mobiele telefoon te maken. Domotica is een totaal huis controle systeem. U dirigeert uw huis met uw Android of iOS apps vanaf waar u maar wilt. Klimaatbeheersing, verlichting, toegangspoorten, sproei-installaties, ramen, gordijnen, multimedia en uw alarmsysteem. Het Domotica alarmsysteem met beveiligingscamera’s behoort tot één van de beste alarmsystemen ter wereld!

Wij geven twee jaar garantie op Domotica huis automatisering.

  

Alle alarmsystemen voor thuis zijn ook te installeren voor uw bedrijf.